Rakt från hjärtat!

Att ge och ta!!!
Så är det med allt. För att få något spelar ingen roll vad, så måste man oxå ge. Om alla människor lärde sig det, att man måste göra något för någon annan om man vill att den personen ska ställa upp för dig.
Jag blir så sjukt trött på att folk är så himla ego trippade, och självkära. Ställ upp för varanda även fast det kan vara världens tråkigaste grej men istället då. gör det till världens roligaste grej. Trött på att folk ska gå runt och vara missnöjda med saker och vara deppmode hela tiden. Var glad att du finns och att du har folk runt om kring dig som faktiskt älskar dig. Livet är för kort för att klaga på små saker. Hoppas det finns några som tar åt sig av det här och börjar tänka lite på hur dem är mot folk, och börja njuta lite av livet.

”Behandla andra som du vill bli behandlad själv”

Annonser

Om bellasofie

Hej, kul att just du kikade in på min blogg. Jag är en tjej på 15 år som lever livet dag för dag. Jag rider ute på färingsö utanför Stockholm på min "hyr ponny" Ikaros. Följ bloggen och läs om min vardag, med videobloggar massa bilder och texter.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s